Om mig

Jeg har arbejdet som selvstændig konsulent siden 2017 og jeg løser opgaver for organisationer og institutioner i kommuner, regioner og stat. Før jeg gik selvstændig, arbejdede jeg seks år som først konsulent og siden chefkonsulent i Haslebo & Partnere, der var det første erhvervspsykologiske konsulenthus, der arbejdede med inspiration fra socialkonstruktionisme herhjemme. Jeg har i dag mere end 13 års erfaring med udvikling, design, facilitering og gennemførelse af konsulentopgaver.

Fra 2011-2017 underviste jeg på Haslebo & Partneres leder- og konsulentuddannelser og jeg har som konsulent gennemført adskillige interne ledelsesudviklingsforløb for organisationer, individuel ledelsessparring, undervisning, kurser, udviklingsforløb, oplæg, m.m.

Doctor of Philosophy,
Social Sciences, Twente University

D. 10. november 2017 forsvarede jeg min ph.d. ved Twente University, Social Sciences, i Holland. Jeg har været så heldig at have professor dr. John Winslade som min vejleder. 

Jeg har forsket i usynlige sociale eksklusionsprocesser i skolen  (danske skoler), herunder forældresamarbejde, problemhåndtering, grundlæggende antagelser og inklusion. 

Jeg er oprindeligt uddannet lærer og har en Master i evaluering fra Syddansk Universitet, samt en række ledelseskurser, en konsulentuddannelse og efteruddannelser i socialkonstruktionistisk organisationsudvikling. Jeg er certificeret Facilitator Skill trainer in Restorative Practices ved International Institute for Restorative Practices.

Siden 2012 har jeg været Associate ved The Taos Institute og fra 2018 har jeg været Faculty Advisor ved The Taos Institutes Diploma Program

Network of Independent
Scholars in Education

I 2018 blev jeg en del af NO!SE: Network of Independent Scholars in Educationsom er et netværk for selvstændige pædagogiske forskere.

Alle i NO!SE har som minimum en ph.d. inden for uddannelsesforskning og arbejder som selvstændige forskere og/eller konsulenter.

I 2020 stiftede Gitte Haslebo, Morten Ejrnæs, Niels Christian Barkholt, Mette Apple Skjolden, Per Schultz Jørgensen og jeg Aktionsgruppen for Børns Velfærd. Du kan finde et udvalg af vores debatindlæg her.